Tapas tapas tapas og tips:D

I morgen blir det tapas-spille-vin-kose kveld med Marthe og Rasmus på besøk, og jeg fikk et tips fra lizzy som hørtes kjempe namnam ut: Fylte sjampinjonger!! ta ut stilken, fylle soppen med rømme, bacon, mais og litt ost på toppen, deretter inn i stekeovnen me´n ;) det skal prøves!

OG så må jeg legge inn et tips om det nye albumet til Snow Patrol- a hundred million suns. Very good og anbefales! Et nydelig sangtips er maria mena- eyesore.. Treffer meg rett inn i hjerterota..

Nå kommer snart Øyvind min hjem :D Ha en strålende kveld!

3 kommentarer

Anna Jönsson

12.nov.2008 kl.15:55

Tjoho sötnos!
Kul att hitta dig här och bloggandet verkar ju gå av bara farten. Gillar layouten och Maria Mena, very good! Puss o kram /svensken ;)

Katrine

12.nov.2008 kl.20:33

Så koselig å høre fra deg Anna! er alt bra med deg? savner deg her i oslo.. Kom på besøk snart!? Sjekket ut bloggen din, supernice ;)
Stor klem

Marthe di

12.nov.2008 kl.21:11

Gleder meg vilt til å smake dine kulinariske krumspring i morgen:)Jeg har vært på butikken å kjøpt ingredienser til foccacia- tror det blir en herlig kveld:)

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits