En spørrerunde

Inspirert av Line Victoria slenger jeg inn en "spørrerunde". Vet ikke hva det er med meg og slike fylle inn ting, men har alltid syns det har vært gøy siden Topp skoledagbok. Min tur, så deg! jeg utfordrer ;)

1. Hvis du skulle valgt ett reality konsept å deltatt i, hvilket ville det vært?

- Det må bli 71 grader nord. Fysiske utfordringer og testet meg selv hvor langt jeg kan gå. Det dumme med de fleste konsept er at det blir mer og mer strategispill istede for å faktisk kåre en verdig vinner på innsatsen.. 

 2. Er det noe du er veldig redd for, og har angst for?

- Jeg har  veldig høydeskrekk.. Men prøver å strekke grensene mine litt og litt, for det er så mye fint jeg vil se og oppleve i høyden ;) også er jeg redd fugler.. Ja! fugler.. ekle krek med vinger.. særlig duer..

3. Er du glad i interiør? og hvordan vil du evt. forklare din stil?

- Ja, er veldig glad i interiør. Ville egentlig  bli interiørkonsulent da jeg gikk tegning, form, farge på vgs. men slik ble det ikke. Vil nok forklare stilen min  som en blanding av gammelt og nytt. Synes shabby stilen er kul, og vil nok kjøre mye på den når tiden kommer til inredning av hus. Min favorittfarge er blått, og bruker gjerne lyseblått sammen med mørkebrunt og hvitt. Vil helst bruke sølv istede for gull. Og inspireres gjerne av små tips, som å finne skatter på loppemarked- gjøre det til sitt eget med et malingstrøk eller annen personlig touch.

4. hva er din MÅ HA sminke?

- Vsart Mascara og brun øyeskygge

5. Yndlingsparfyme?

Burberry

6. Hva er det beste minnet du har? Den beste dagen i ditt liv?

 - Oioi, vanskelig å velge ut ett minne, men må si at sommerferien 08 var et høydepunkt. Dro til Italia og deretter Lofoten sammen med Øyvind, og på disse ukene fant vi virkelig hverandre og ble veldig nære. En av dagene vi var i lofoten skulle vi bestige saupstadtind, og Ø var helt utrolig. Som skrevet har jeg veldig høydeskrekk og turen oppover var tung, men han hjalp meg på de beste måtene og gikk utenfor meg hele veien opp til toppen. Høres kanskje ikke så stort ut, men for meg var det i akkurat dette øyeblikk jeg innså at jeg hadde funnet den jeg vil leve med. 

 7. hva er din favoritt sovestilling?

- Helst på magen, med det ene beinet ut til siden. Eller på siden med Ø bak meg, med armene godt rundt meg

8. Har du hatt regulering? og hvor mange hull i tennene? 

- Nope, ingen regulering. Og nei, ingen hull :-D

9. favoritt klesbutikk?

- Urban, bikbok, stress  og aloha hemp for å nevne noen.. Er vel der jeg kjøper  det meste av mine klær, i tillegg til Gina Tricot som jeg jobber da..

10. Hva er det første du tenker på når du ser deg selv i speilet om morgenen?

- Kan nok hende jeg litt for ofte tenker HOFF, men det skal jeg gjøre noe med. Jeg skal starte hver dag med å si til meg selv i speilet: "du er bra nok i massevis!"

Jeg utfordrer Christina, Marthe, Karen, Monica og Kristine

3 kommentarer

Kristine

05.jan.2009 kl.18:18

Jeg tok utfordringen din! Hihi.. Du kan du ikke sende meg en meld om du tror du har noen bøker jeg kunne trenge dette halvåret a!

Cecilie

05.jan.2009 kl.19:42

Du glemte jo din angst for tææær! :S

Karen

05.jan.2009 kl.23:40

Tusentakk for fin kommentar! Jeg skal ta utfordingen,men sliter litt med bloggen om dagen...den henger seg opp på en måte. Sånt no´ liker vi ikke!!! Men litt oppdateringer kommer etterhvert:D
Skal å komme tilbake til hjelp ang header og layout!
Men nå er det senga som skal få min fulle og hele oppmerksomhet!
God natt!

Ha en flott dag i morgen:D

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits