Bla bla ukeblad :)

En av de tingene jeg koser meg mest med er når jeg får et rykende ferskt ukeblad i posten, som jeg kan ta med meg i sofakroken sammen med den gode store koppen med te. Nå abonnerer jeg på to blad: Mag (mote, reise etc.) og 123 rom (interiør, og er stor fornøyd med begge to. Kjøpte shape up (trene, helse og velvære) her om dagen, og lurer litt på om jeg skal abonnere på det også, så har jeg 3 blader til "hvert bruk".
Mag syns jeg er veldig bra, og jeg leser faktisk HELE bladet. De skriver om ting som interesserer meg, som jeg syns er spennende, i tillegg som de skriver enkelt- hvis jeg kan kalle det det. Ikke er halve bladet annonser heller, og det er billigere enn de andre.
123 rom er et genialt interiørblad, med mange fine tips, gode innlegg og ikke minst masse masse inspirasjon.
Så der var det noen tips ;)

cimg1485

Så Max Manus i går, på den nye heldigitalkinoen i Oslo, Ringen kino. Filmen var helt utrolig bra, men så hadde jeg høye forventninger også da. Trodde kanskje det skulle være enda mer om selve 2.verdenskrig, men fysøren som norske filmskapere og skuespillere har overgått seg selv i denne filmen, og Aksel Hennie er jo helt utrolig bra her. Gir filmen terningkast 5, og det er det beste jeg har gitt en norsk film. Løp til nærmeste kino, eller prøv Ringen, og få en god filmopplevelse med noen av de beste skuespillerene vi har i dette landet.

Har min første dag i ny butikk i dag, som blir spennende. Ønsker dere alle en kjempe fin fredag, nå er det helg om noen timer! :D

3 kommentarer

Karen

09.jan.2009 kl.23:03

rom 123 dumpet ned i postkassa mi her om dagen. Et utrolig flott blad med masse inspirasjon:D Fin ny header du har ordna deg og! Er det Lofoten?God helg!

Katrine

10.jan.2009 kl.19:20

Takk for det :) ja, det er i Lofoten, saupstadtind. Det er så nydelig der!!God helg, søte deg

Karen

10.jan.2009 kl.19:45

Virkelig et flott bildet! Lofoten er et hærlig sted.Vært der 2 ganger!Et sted som egentlig ikke kan beskrives det må bare oppleves!

Skriv en ny kommentar

hits