Into the wild

intothewild1Til dere som ikke allerede har sett denne filmen, anbefaler jeg dere på det sterkeste å se den! Sean Penn har gjort en sinnsykt god jobb som reggisør og produsent, og hovedrollen spilt av Emile Hirsch er helt fantastisk! Basert på den sanne historien om Chris McCandless, som drar ut i naturen- med Alaska som mål- for å finne seg selv, kjenne de gledene naturen gir og følelsen av å være fri, er veldig sterk! Historen og filmen gjorde stort inntrykk på meg, og tanken på at den er sann- gjør det enda sterkere.
Ikke bare var filmen bra, men soundtrack av Eddie Vedder gjennom hele filmen, med fantastisk bra sanger, gjorde filmopplevelsen enda bedre. Min favoritt er society
"Gleden er ikke virkelig hvis den ikke kan deles"

2 kommentarer

Karen

26.jan.2009 kl.23:16

Har filmen,men har ennå ikke fått sett den!!! Men gleder
meg til jeg får somlet meg til å se den,Emile Hirsch er flott. Og Eddie Vedder har nydelig musikk! Så det bør kanskje bare bli en bra film opplevelse!!! ....jeg må rett og slett ta meg tid nå snart å se den kjente jeg nå;)

Katrine

27.jan.2009 kl.09:45

Ja, det må du! :) og last nedsoundtracken, utrolig mye bra!!

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits