Gladiatorens kamp

Som dere vet drømmer jeg meg bort til varmere tider og kan nesten ikke vente til å slenge av meg boblejakka og ha på meg lette behagelige tunikaer og store t-shirts med sandaler, og ikke minst parkliv. Det er spådd at gladiatortrenden skal være like stor nå til sommeren, og da SKAL jeg anskaffe meg noen av disse:

imgthingimgthing1imgthing2imgthing4

Ø og jeg ligger på hver vår sofa under hvert vårt teppe i dag, i shabby form, og da må man jo drømme seg litt bort :) skal sies at jeg har verdens fineste kjæreste som ligger og sover under det svære teppet, ligner litt på en teddy..

 

4 kommentarer

Maren

29.jan.2009 kl.10:57

Jeg har noen som ligner veldig på nr3.
Klarer fremdeles ikke å bestemme meg om jeg liker dem eller ikke..

Katrine

29.jan.2009 kl.13:04

Veldig kule syns jeg! :) syns nr.1 var kule fordi de var litt anerledes, men tror jeg liker 3 eller 4 best. Ja takk til alle! ;)

Marthe

29.jan.2009 kl.18:02

Jeg skal trampe rundt i gladiatorer til sommeren, gleeeder meg:) God bedring til din kjære teddybjørn!

Christina

30.jan.2009 kl.09:33

TISSET i prøverommet? eww.. ja, det finnes faktisk sånne kunder, tydeligvis, men de er i et skremmende fåtall ;).. vi har funnet både blodig tampong og urin på flaske i prøverommet.. what a great job! haha.. og jeg elsket btw alle sandalene du postet, superfine til solbrun hud og rødlakkerte tær!

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits