Fiiiiiint...

Å stå opp kl. 0700 på en mandag er, for et B-menneske med stor B, altfor altfor tidlig, og skulle ikke ha vært lov. Men jeg kom da meg opp med litt hjelp fra Ø som står opp så tidlig hver dag.. Okey jeg skal ikke klage.. På vei til å få på meg skoene plinger det i mobilen min, og forelesningen er avlyst pga. sykdom... Aaaarrrrhh.. Det er jo ikke noe vits å legge seg igjen nå, da går jo hele dagen bort.. Men jeg vaaaar såååå trøøøøøtt!

Planen min er da å få litt ut av dagen, gå meg en laaang tur, lese på et par fag jeg føler jeg henger litt etter i.. Kanskje blogge litt ;) og glede meg til Ø kommer hjem, for han har nemlig lovet meg å ha kvinnedagen i dag, så lenge et inntak av altfor mye fernet gjorde misteren sløv og slapp i går.. Hurra for kvinnedagen, uansett hvilke dag den havner på

Håper alle har hatt en finfin helg og er klare for nye muligheter i uken som kommer!

Straks tilbake

Én kommentar

Linemor

09.mar.2009 kl.09:24

SV: Det ble ikke så mye shopping på meg siden jeg ikke hadde all verdens penger, men jeg skal legge ut bilder av det lille jeg kjøpte i kveld ;) handla litt på tax-free og selvsagt ;) Anbefaler London på det sterkeste, en herlig by med masse flott å se på og maaaasse bra shopping! Anbefaler Topshop ved Oxford Circus, handlegata Carnaby Street og Covent Garden hvis du skal shoppe. Og siden du også digger BBQ-mat så anbefaler jeg Garfunkels på det varmeste, billig og fantastisk mat og utrolig kjapp servering! :)

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits