Deilige vårdag

img0882
Åååh hælla dussen, i dag er det vår!! HURRA! 

Dagen startet tidlig med metode og dataanalyse forelesning kl. 08.00, men med bar bakke og klar himmel trippet jeg lystig avgårde i mine småsko, med tanken på at når forelesningen var ferdig var det ut i sola! Møtte Maria, som jeg jobbet med i torggata, til en kaffe og scone (ja, det er en ny favoritt!) på united bakeries. Deretter trasket vi litt rundt, før jeg gikk hjem for å slenge fra meg skoleting. Slike dager gjør noe med meg gitt, for plutselig fikk jeg ryddeanfall og hele leiligheten ble shina. Med et velfortjent pust i bakken tok jeg med meg mitt rykende ferske Rom-123 ut, fant meg en benk på skillebekk og fikk interiørinspirasjon med varme i ansiktet. Finnes det noe bedre? Dagen har vært strålende så langt, og nå kommer snart Ø hjem, og da blir den fullkommen :) Håper alle har en fortryllende vårdag der dere befinner dere!

110320093566

cimg1925

Ei fornøyd ei

4 kommentarer

Marthe søs

11.mar.2009 kl.19:04

Ååååå! Vår i Oslo er jo det beste som finnes! Nesten så jeg savner Oslo et lite øyeblikk her nå, men bare nesten altså;)

Karen

11.mar.2009 kl.19:07

Da vil det si at det mest sannsynlig ligger et rom 123 i posten til meg når jeg kommer hjem:D jeji (sitter på bussen og blogger litt,greit tidsfordriv.1 time til og fra jobb) Nydelig vær ute ja,kjipt å være på jobb sånne dager. Men fikk kjenne sola på kroppen en times tid før den gikk ned:D Hærlig!

Katrine

11.mar.2009 kl.19:28

Marthe: Jaaa, vår i Oslo er det beste med hovedstaden det :) skulle ønske du var her, så kunne vi ha hatt masse trasketurer i park med kaffekopp

Karen: Ja, da har du noe å glede deg til når du kommer hjem, utrolig bra blad. Koser meg gløgg ihjel hver gang det kommer et nytt, og kjenner det klør i fingrene av inspirasjon. Du må fortelle meg hva du syns om precious.no. Jeg elsker det! du forstår mer når du har lest bladet.. Hvor og hva jobber du med lille?

Karen

12.mar.2009 kl.11:50

Hei hei!!! rom 123 er et flott blad med masse inspirasjon. Skiller seg litt ut fra andre interiør blader. Dette inneholder mer "do it your self" for en billig peng. Man må ikke ha masse penger for å fornye litt!!! Morro! precious.no : for en FLOTT hjemmeside,med flott interiør.ME LIKE.

Jeg jobber i Arendal på Åhléns:)

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits