Minnenes gjennopplevelse

Dagen i dag har vært helt herlig i hovedstaden. Møtte opp hos Marthe i dagtidlig og to fornøyde vandrere gikk i retning Ekebergåsen. I det deilige vårværet var utsikten på toppen helt knall utover byen, og vi vinket ned til Ø som var på jobb. Med denne jenta går samtalene jevnt, og vi kan snakke om alt også! Noe som kom opp var en tanke, og deilige følelser, som streifet meg da jeg tok banen til Tøyen. Da kjører jo banen forbi Grønland og den stasjonen minner meg om starten av forholdet til meg og Ø, da han bodde der i leilighet gjennom jobben. Og plutselig kom de samme følelsene tilbake som jeg følte for snart et år siden. Jeg kunne nesten kjenne luktene som jeg kjente på vei der han bodde, og den spenningen jeg hadde i hele kroppen hver gang jeg skulle se han. Og VIPS så var jeg nyforelsket, igjen! :D det er rart hvor mye lukter, sanger, stemninger og ord kan minne oss om personer og hendelser, og at det nesten kan føre til en gjennfølelse. Det skal sies at jeg gledelig gjennopplever disse følelsene Ø gir meg, for de er nemlig best på jord :D

n73436038043793006526

Én kommentar

Marthe søs

19.mar.2009 kl.16:45

Sant det der altså!
Jeg satte inn igjen favoritt DeLillos CD-en min i bilen i forrige uke og da strømmet minnene fra forrige vår på; vår i Oslo med alle trasketurene blant annet i frognerparken, nytt liv som frogner-frue, nabo til verdens beste søster og ikke minst helgebeøskene hos/fra en gammel kjenning;) Herlige minner! Og Arild fikk et ekstra stort kyss da jeg kom hjem den dagen:)
Nå gleder jeg meg til å se deg senere i dag. Har en overraskelse til deg.. HOHO ;)
Glær mæ!!! (er det det Øyvind ville sagt?)

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits