Masse snacks på Tricoten

Etter en litt gørr høst og vinter strømmer det endelig vårherlige nyheter inn på jobb, med mange mange skjørt, deilige topper og søte kjoler! anbefaler alle å stikke innom snarest! (spesielt i Bogstadveien selvfølgelig;) jeg personlig elsker skjørtene vi har fått inn, og er en stor fan av oversize t-shirts i deilig stoff. I tillegg har det kommet mange fine topper og longslives som du kan ha til skjørtene! hurra!

cimg2007cimg2009
Det blomstrete skjørtet er mitt ny favorittskjørt. Den hvite t skjorten jeg har til er dødsdeilig, og vi har de i alle farger! 

cimg1990cimg1739
Disse bomullsgenserne har vi også i mange farger. De har 3/4 lang arm, og at de har en rund utringning bak på ryggen gjør at jeg liker de ekstra godt. Perfekte til highwaist skjørt for dere som ikke liker å bruke body

3 kommentarer

ØAB

24.mar.2009 kl.14:52

Hurra hurra!!! Æ har verdens deiligste dame!!! :)

Katrine

25.mar.2009 kl.10:02

Og jeg har verdens fineste kjæreste!! :)

Fan

16.apr.2009 kl.19:16

Hvor jobber du?? Vil ha de genserne, så rett fantastiske ut!! :)

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits