Mitt anonyme jeg

Det som lokket meg mest med å komme fra et lite sted til Norges hovedstad var å kunne gå ut på gaten og være anonym. Selvfølgelig er det mye positivt med å kjenne alle du treffer i gaten, stoppe og slå av en prat og hilse på kjente, men det er utrolig deilig å ikke behøve å tenke på det også. Bare tusle ut av døra og gå i din egen verden. Nå har jeg bodd i Oslo i snart 2 år, og har vel etterhvert gjort opp den meningen at denne byen slettes ikke er så stor, og helt anonym er man ikke, da det er mange kjente og kjære som bor her. I tillegg til at den er i Norge. Misforstå meg rett, men vi vet alle hvordan de fleste nordmenn er: vi bryr oss om hvordan andre ser ut, oppfører seg og vi vil helst ikke at noen skal skille seg ut- da er du freak! jeg setter dette på spissen selvfølgelig, men tror de fleste kjenner seg litt igjen. Personlig syns det det er veldig deilig med mennesker som tør å skille seg ut, si sin mening og ikke bry seg om hva andre mener (til en viss grad). Jeg prøver til det lengste å ikke dømme før jeg kjenner personen. Min drøm akkurat nå er å gå i gatene i New York! observere, drømme meg bort og få inspirasjon :)

centralparkpicture
En vandretur i Central Park

11474593533newyorkcity

6 kommentarer

Anja

27.mar.2009 kl.12:17

Ja det hadde vært noe det.. :)

esmaralda

27.mar.2009 kl.14:53

Hei Katrine!
Så fint navn du har! Takk for koselig hilsen inne hos meg!
Enig, det er godt å kjenne alle, slå av en prat om alt og ingenting en gang i blandt. -Men, ikke hele tiden! Det blir for ensformig. Jammen er det deilig å suge til seg inntrykk i en ny by også! Bare eksistere og oppleve! )

Ønsker deg ei inspirerende og god helg!

esmaralda

27.mar.2009 kl.15:28

...og en god tur til N.Y når den tid kommer!!
DET blir nok en opplevelse!
fra esmaralda

Mariaflyfly

27.mar.2009 kl.23:24

Bra sagt :) og fint å høre om deg og din ekte samboer :)!!

Ladybird

28.mar.2009 kl.00:47

ahhhh....jeg kom over flybillett til NY for litt over 3.000,- i dag...man skulle bare dratt vettu!

Katrine

28.mar.2009 kl.20:49

Takk for kommentarer jenter, blir glad av de :D

Ladybird: Oioioi ja da skulle man bare ha dratt! skal uansett få til en tur til New York om ikke så altfor lenge. Jeg må jeg må jeg må :) godt å høre at det er mulig å få til en tur for ikke altfor dyr penge

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits