Det klør i fingrene

Nå er altså leiligheten vi bor i blitt vår, og da kjenner jeg at det begynner å klø i både hender, føtter, hodet og kreativiteten. Det er nemlig masse ting vi ønsker og gjøre for å få sette vår personlighet på leiligheten. En liten liste for meg selv, og dere :)

- Bytte sofa (det skal bli vanvittig deilig å kvitte seg med den som sto her når vi flyttet inn) AAAh jeg gleder meg, planen er å kjøpe en ny, hvit, behagelig sofa med massemasse fargerike puter

- Lage et bildecollage, vi har store vegger som skal fylles med herlige motiver, selvlaget "kunst" og fotografier

elin0707209810420unik
Inspirasjon

- Sette opp lister til bilder, postkort og andre motiver, ble inspirert av en artikkel i rom123 der hun hadde satt opp lister på kjøkkenet, der postkort, bilder, bøker etc. fikk plass, og ble veldig dekorativt. Pynt/oppbevaring, to i én :)

- Få garderobeorden

camillasboligimg2294679d

- Tapetsere en vegg på soverommet, og lage et hjørne med pult. Tapeten kan dele opp rommet, så vi får både kontor og soverom i ett

- Pusse opp badet, her skal alt blir nytt!

- Nytt hyllesystem i gangen, kaste ut de som står der og kjøpe en større bok/oppbevarings hylle

- Jakte på gamle reklame og film plakater/bilder, murveggen i gangen skal fylles. Kom gjerne med tips hvor jeg kan finne slike. 

- Male spisestua, i tillegg skal putene på stolene stoffes om

Har nok å henge fingrene i fremover, og jeg storkoser meg med det! hold deg oppdatert, så er jeg snart igang med prosjektene

 

5 kommentarer

Glede

30.mar.2009 kl.16:51

Hei! Du har mange prosjekter på gang ser jeg.. Den skohyllen var jo bare helt skjønn! Tenk å ha en sånn. Går nok ikke på 60 kvadratmeter.. :) Glemte helt å svare på spørsmålet ditt angående scones. Søte, var det? Jeg har aldri bakt søte scones, men har smakt på bakeri. Godt! Skal si fra hvis jeg kommer over en oppskrift. Ha en fin dag!

Katrine

30.mar.2009 kl.20:53

Ja, får litt tanker i ilden med ny leiligheter, og får lyst til å gjøre om alt! :D tror nok jeg også må vente til jeg får hus til den skohyllen, men kan kanskje ha en liten en? ;)Ja, leter etter oppskrift på søte scones. Jeg har også spist det på bakeri og dete r så godt! men får det ikke til like bra hjemme. Vi får lete litt begge to. Ha en kjempe fin dag du også! :)

Ingrid

30.mar.2009 kl.23:02

Walk-in-closet er noe jeg fantaserer om til mitt framtidige hjem...Men du, Katrine, har du noen tips til hvor jeg kan finne meg en bra skinnjakke? Har aldri hatt det før... ønsker meg en nett jakke i mykt skinn, gjerne brun/grå/lilla...

FrkTetlie

31.mar.2009 kl.01:20

Så mange gode ideer du har- skjønner godt at det kribler i fingrene når man endelig har kjøpt sitt eget ja! :) Gleder meg til å se resultatene!

Katrine

31.mar.2009 kl.11:06

Ingrid: Walk-in-closet er nok noe av det første som prioriteres når det skal bygges hus ja.. Det må vi jo ha!? ;)Hmm, skinnjakke.. Jeg har kjøpt min skinnjakke på H&M og er veldig fornøyd med den. Den er helt enkel svart, ganske tynn. Tror det lønner seg å lete der, de har alltid noe som er rimeligere, pluss at de kan ha noen som er ekte til en litt dyrere penge. Og tror de kan ha i forskjellige farger. Det er nok mitt beste tips. Ellers så kan det jo plutselig dukke opp noe sånt på Gina Tricot, da skal jeg selvfølgelig si ifra!FrkTetlie: Takk for koselig kommentar :) ja, vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om dagen, det klør overalt.. Og vet ikke helt hvor jeg skal starte, men blir en ikeatur i morgen, og da er vi igang ;) gleder meg til å vise resultatene!

Skriv en ny kommentar

hits