Foto tropp

På vei til skolen i dag ringte Marthe og lurte på om jeg kan troppe opp på en liten photo shot. Vakre Silje hadde en oppgave på skolen og trengte en modell til, i tillegg til Marthe. Selvfølgelig stilte jeg opp :) og dagen ble riktig så koselig og morsom med to fine jenter. Blir spennende og se om frøken foto får brukt noe av det. En liten snik kikk...

mg7627mg7634

mg7680

mg7699

mg7703

13 kommentarer

Karen

31.mar.2009 kl.18:52

Så fine bilder.fine farger.

Ingrid

31.mar.2009 kl.22:37

Nydelige bilder... herlige farger. Forresten, den hårfargen var veldig fin til deg, Katrine. Og Marthe har så fine øyenbryn!

Marthe

31.mar.2009 kl.22:55

Åj, så moro å komme over komplimenter til øyenbrynene mine;) Tihi:) Koste meg så i dag vennen, dette håper jeg vi kan gjøre igjen. Blir jo en del skravling og tulling - og ikke minst fliring - når vi tre er samlet, men OJ for noen flotte venninner jeg har:D Dere gjør meg glad! Og som du ser på det nederste bildet - jeg vil alltid passe på deg og trøste deg om du er lei. Suss på kinnet:)

Katrine

01.apr.2009 kl.08:53

Ingrid: blir alltid så glad når jeg ser en hilsen fra deg :) takk og takk, ble veldig fornøyd med hårfargen egentlig, Caroline er så dyktig vetdu.. Bildene ble fine, likte også fargene veldig godt. Marthe er nydelig, både brynene og hele dama! :)

Marthe: Har det alltid knakanes bra sammen med deg, og vi 3 er jo dynamitt sammen! :D tanken på at du er her og passer på meg gjør godt langt inn i sjela, og jeg håper du vet at det gjelder det samme tilbake! jeg passer på deg med hud og hår ;) du er vakker!!

Ingrid

01.apr.2009 kl.09:17

Ja, det var ikke meningen å antyde at det bare var øyenbrynene som var fine...! Jeg tror/vet at både Caroline og Mari er veldig dyktige frisører... :-)

Isabell

01.apr.2009 kl.15:53

nydelige bilder, liker designet på bloggen din :)

sv: Kakeinspo må du takke roomien min for, jeg skal takke fra deg :D

Glede

01.apr.2009 kl.15:59

Kjempeflotte bilder! Så noen inne hos Marthe også. Når det gjelder den oppskriften, kan du se hva gjesten min har skrevet i en kommentar. Ganske enkel oppskrift! :)

Linda

01.apr.2009 kl.17:08

Så koselig at du likte tee skiltet mitt, det har jeg kjøpt i en butikk her i Bergen som er forhandler for Nordal interiør!! men jeg fant en nettbutikk som selger de og, se her:www.lunehjem.no kr.99.- ikke dyrt det :) Koselig blogg med mange fine bilder du har laget deg,Katrine:) Veldig kjekt at du la igjen komentar hos meg:)
Ha en fin onsdagskveld!

Glede

01.apr.2009 kl.17:54

Tusen takk for utrolig fine ord, det var jo "litt for meget". ;) Hekling er egentlig veldig enkelt. En venninne spurte meg om å vise henne litt for noen uker side, og med litt veiledning fra sin svigermor etterpå, er hun nå en ivrig hekler hun også! Anbefaler deg å kjøpe noen heklebøker, det står veldig godt forklart i noen av dem. Høyt på min ønskeliste nå, står "Hekleglede". En helt herlig bok full av enkle og superfine oppskrifter. Trekning på utlodningen ikveld. Først skal jeg på "damekveld". :)

Julie

01.apr.2009 kl.20:26

Hei
Har akkurat oppdaget bloggen din-den er kjemepe fin!!
Jeg lurer på om det diesel skjerfet er noe du har kjøpt nettopp!Og i så fall hvor-det er knall fint og jeg skulle gjerne hatt et slikt hvis det fremdeles er i salg:)

Katrine

01.apr.2009 kl.20:38

Hei Julie! koselig med kommentar og oppdagelse :) Det diesel skjerfet kjøpte jeg for en god stund siden på Urban, er nok litt i tvil om det du får tak i det nå. Er fort et halvt år siden jeg kjøpte det. Men jeg krysser alt jeg kan krysse mens du løper til Urban for å sjekke!? elsker det skjerfet selv, så skjønner deg godt

Aina Regina

12.apr.2009 kl.04:24

Flott blogg du har! :)

Ane

21.apr.2009 kl.19:30

Nydelige bilder!!

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

23, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 2. året. 23 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits