Svimmel håndverker

De siste dagene har vært litt tunge, med en kropp som ikke har vært helt i form. På onsdag ble det svart for meg og jeg måtte ligge hele dagen. Tror nok det var kroppen som ropte etter næring i varmen. Formen var en del bedre i går og det var greit å komme seg på jobb igjen, selvom det er en smule (!) varmt i Gina-Drivhus om dagen også.. Vi var bedt på grillet biff hos Lotte og Kathrine på kvelden, og det smakte utsøkt ;) Magen ropte hipp hurra! og vi var klare til å ta i et tak - flisene på badet skulle bort!
02072009254
02072009253
Ø måtte gjøre den tunge jobben og ble fort eldre på oppgaven..
02072009256
OG PLUTSELIG dukket det opp en luftballong på himmelen. Dét er ikke ofte!

Håper alle holder seg på beina i varmen, og har kjøpt seg vifte ;)

Har jeg forresten delt min glede, over at French Fries med paprika smak er tilbake, med dere? NAMNAM!!
b8056226de

2 kommentarer

Ingvild i Todalen

03.jul.2009 kl.19:28

hoi hoi ! er du ikke helt i form ? skjønner at heten på Gina kan ta rotta på folk. huff. det er en ting jeg ikke savner. ellers savner jeg alle dere, nydelige gina-jenter !! føler vi burde ta en is når jeg kommer til byen i slutten av juli. liker bloggen din, fremdeles, meget! nuss

Cecilie

03.jul.2009 kl.21:10

Usj usj liker ikke å lese at du blir kake av varmen.. Godt at du ble bedre etter litt hviling! Uten mat og drikke duger helten ikke! Ha en fin helg snuppelure :) Nå er vi på toten, slapper av med mammas pizza.. herlig!

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

24, Oslo

Studere varehandelsledelse på BI, 24 år, opprinnelig totenjente ;) men bor i oslo og trives veldig godt! Aller helst vil jeg bruke tiden min på kvalitetstid med mine nære, musikk, skrive, kjæresten min, mote, observere, hobbitisere, kreativisere og være en livsnyter ;)

Kategorier

Arkiv

hits