Hvis dine ører henger ned.

I de to siste ukene har jeg gått å hanglet med en halv-pjusk kropp, og spør du meg kan jeg godt egentlig bare bli ordentlig syk istede. Bank i bordet. I dag våknet jeg nemlig med hodedunk dunk dunk, helt tett øre og snufsete nese, så dagen har hovedsaklig blitt brukt til å krype under teppe på sofaen og småsove. Har dere noen gode tips mot tett øre og bihule - kom med det! jeg er ikke spesielt klar for ørebetennelse igjen. Bank i bordet. Ikke er det kjempe gøy å høre seg selv spise heller. Så er det sagt. I tillegg er det mandag, og det betyr at Øyvind dro fra meg i dagtidlig. Og vi som er dynamitt sammen når det kommer til OL-heiing.. HM. Ellers har jeg det egentlig ganske fint ;)

8 kommentarer

CHRISTINAFRAAS

15.feb.2010 kl.21:09

Enig, bedre å få det overstått enn å fordele det på hele vinteren! Hold ut tapre frue! Massevis av kamillete, overdose av c-vitaminer, og vil du kjøre på ekstra lag deg en shot med finhakket hvitløk, pepper og akkevitt (eller annen sterk sprit). Du kommer til å lukte HØGG i en dag eller to, men en slik shot dreper ALT sa min gamle bestemor. Det hjelper for meg!

God bedring, fina!

Ida Talette

15.feb.2010 kl.21:09

Hva med å koke opp vann, tilsette salt og skylle snyteskaftet? Pleier funke som bare rakkern. Er helt enig med deg, mye bedre å bli dausjuk i tre dager fremfor å være hanglete i to uker. God bedring :)

Kathy

15.feb.2010 kl.21:40

Gooood bedring Katrine!!!

mari

15.feb.2010 kl.23:22

rhinexin

Frk. Speilvendt

16.feb.2010 kl.00:11

Jeg er også syk, så da kan syyyyte (snyte?) sammen!! Jeg er lei.

Du har en skikkelig trivelig blogg, det må jeg si! :)

Frk. Speilvendt

16.feb.2010 kl.00:31

sv: Åh! Det er jo faktisk den koseligste (mest medfølende) kommentaren jeg har fått. True story! Sikkert fordi du er i sammen situasjon selv. Og sikkert fordi du er ei koselig, omtenksom jente. Am I right? ;)

Så gøy at du har møtt muffinsen. Hun er virkelig søt, så liten og nett, og ikke minst hyggelig.

Håper vi blir friske snart! Atsjoooooo

Dilldall-Nina

16.feb.2010 kl.07:54

Hei ;). Jeg har begynt å se litt på bloggen din ettersom jeg kjenner Marthe. føler med deg - å hangle er så kjedelig. Å kjøpe et slik skyllehorn på apoteket - og skylle med saltvann i hytt og pine når det tetter seg, eller når man kjenner at man faktisk begynner å brygge på noe er et skikkelig godt tips. Det er litt ekkelt, men er verdt det. Yogamennesker bruker det til og med hver dag. Mot hodepine - i tilegg til paracet og ibus og slik - hjelper det å legge en varm rispose (en slik man varmer i microbølgeovnen) på hodet - og sitte som en afrikansk dame som er ute og bærer. Eller legge hodet på den. Det utvider blodårene. Jeg har vært mye syk før i livet mitt, men etter 15 år i skolen virker det som om lite biter på meg lenger. Heldigvis ;). En slik rispose er god å bruke mot ryggen eller skuldrene også hvis man er litt stiv og støl - eller rett og slett på beina i senga. Flerbruk. Vi har to - og bruker de mye. God bedring!

Sigrun

17.feb.2010 kl.21:27

Løk i øra funker skikkelig bra! Del en pad (en del til hvert øre) klem løksaft på paden og legg en liten løk bit inn den. Lag ørepropper av paden med løk inni! Frisk som en fisk raskt! Ta et håndkle på puta, put paden i øra og sov deg frisk (med løk i øra)! God bedring!

Skriv en ny kommentar

hits