Mestringsfølelse gjør meg levende

"Don't ask yourself what the world needs; ask yourself what makes you come alive. And then go and do that. Because what the world needs is people who have come alive"
- Harold Whitman

Min første tur til Lofoten sommer 08. En deilig mestringsfølelse kjennes i hele kroppen da jeg bestiger en (i mine øyne) høy topp

Er akkurat hjemme fra en lang dag med mye skole og kurs på jobb. I skole- og jobbsammenheng merker jeg for hver dag at jeg stadig blir sterkere og tryggere på meg. Dét er en vanvittig deilig mestringsfølelse. Og jeg er stolt av meg selv. I morgen kommer Øyvind hjem! I dette øyeblikk er det dét som får meg til å føle meg levende. Og glad! :D Hva har du gjort denne onsdagen?

4 kommentarer

Martine

03.mar.2010 kl.22:28

Jeg har hatt studiedag (uten ett minutt studering ;)) Har bare kost meg, sovet lenge, ordnet litt diverse ting og trent!

Mestringsfølelse er herlig! Gleder meg til jeg får det ordentlig i forhold til studiet også, føler meg fortsatt veldig liten og småforvirret når jeg holder på i akuttmotaket..

Karen

03.mar.2010 kl.23:30

Jeg har vært på middag hos gode venner,med påfølgende bursdagskake for den 12år gamle ste/sønnen! Gode venner gjør meg levende!!!

martaiik

04.mar.2010 kl.02:48

Det er så utrolig godt å få følelsen av å mestre i det man utdanner seg i !!:) Kjenner følelsen selv. Som det er like deprimerende å kjenne motgang men slik er det vel av og til.

Sv: ja enig angående vektklubben:) prøve å kose meg og ikke overkalkulere absolutt alt jeg har i meg er viktig ;)

AM

04.mar.2010 kl.08:16

Mestring har veldig mye å si, det gir selvtillit! Det er deilig å føle at man kan noe bra, og at man er helt sikker på at man kan det! Så bra at du får mer og mer av den følelsen :)

Even og jeg dro på IKEA i går og det ble selvfølgelig mye dyrere enn vi hadde tenkt.. men jeg holdt meg til handlelista, det ble bare kun et par små påskeliljer ekstra! Det synes jeg ikke var så verst :-D

Skriv en ny kommentar

hits