Travel helg


På torsdag krysset jeg fingrene for at flyet fra Haugesund skulle gå som vanlig..

Og heldigvis kom verdens fineste kjæreste inn døra som normalt, fargerik og finere enn noengang

Vi dro på Yayas for å feire 2 fine år sammen


I helgen har foreldrene til Ø vært sørover og fredagen gikk til litt shopping, kafékos, trasking, taco, opplading til gode resultater på lørdag, vafler og Almaoppmerksomhet (hun er så fin!). Jeg syklet min første tur på bysykkelen også, med et stort smil om munnen (selvom jeg var litt vinglete og konsentrert til tider)


På lørdag imponerte 4 stykk på sentrumsløpet, 2 stykk som heiagjeng og smørere og 1 stykk på jobb (markedsdag i Bogstadveien)

Vi to har fine familier

Og i dag, søndag, har vi gjort vår plikt på dugnad i bakgården, før vi syklet ned til Aker Brygge for å ta en ekstra samling med matbit og trask, før de skulle vinkes nordover igjen. Alt i alt en fin, travel helg :) Har du hatt en fin helg?

7 kommentarer

Marthe

25.apr.2010 kl.21:10

Jeg gleder meg til å høre enda mer om helgen din- live! Jeg er nemlig så heldig å få ha deg spill levende rundt meg både titt og ofte. For et priviligium:):)

Helga har vært fantastisk fra ende til annen! Ai, ai så heldige vi er! Og så kjekk han derre sjølve gubben var i ny, fin, fargerik skjorte!:)

Snakkes snarere enn snarest! Komme i morgen? Ja!!!!

nina

25.apr.2010 kl.23:14

så fint innlegg:)

AM

26.apr.2010 kl.09:45

Så koselig med besøk fra nord! Tenkte jeg egentlig sikkert burde ha løpt Sentrumsløpet, men er nok ikke helt der i formen enda. Registrerer at du heller ikke løp, så da synes jeg det ikke er så ille ;) Yaya's er nammenam! Gratulerer med 2 år :)

Martine

26.apr.2010 kl.16:07

Herlig! Har skikkelig lyst til å prøve ut Yayas en dag jeg :) Det ser så spennende ut! Fi helg dere hadde da, kos å få kjæresten hjem! ;)

Jeg hadde også en fin travel helg - nesten litt for mye av det gode når man er sliten etter helgen men..

Cecilie

26.apr.2010 kl.23:06

Ah YAYAS! nam.. er dette den på majorstuen tro? der har jeg aldri vært. Travle helger er fint og bra, samtidig som at det er litt trist at de har en tendens til å ta slutt litt for fort ;) Tusen takk for i dag! Kjenner jeg irriterer meg litt over slutten på filmen altså.. jeg liker ikke triste slutter :S Spesielt ikke på en mandag.. FØY!

Håper du tar tapet av mobilen med fatning, du må se på det som et tegn fra oven :) (hoho)

Henriette

27.apr.2010 kl.11:05

Koselig helg da :) Du e alltid så fin på håret, misunna deg den finfine panneluggen :) Og så likte eg svært godt dei gule sokkane til mannen, gult er kult! ;) hihi

Sara Strand

27.apr.2010 kl.13:27

Digger skjorta til din kjære :) Og helga hørtes jo super ut spør du meg! Aktivitet er bra ;)

Skriv en ny kommentar

hits