3 gode år sammen

har vi hatt, og gått igjennom tykt og tynt. Sammen har vi vært dynamitt, og du har aldri gitt opp. Men i går skulle du plutselig bare dø sakte ut. Min kjære, gamle, store, fine mobiltelefon. Jeg kommer til å savne deg og din slitne kropp. Takk for alt.

Snufs

Så nå må jeg bruke gamle herr Ericsson (tidligere eier Øyvind), til jeg finner en som kan måle seg med deg.

Her kommer dere kjære lesere inn, hvilke mobil skal jeg ønske meg til førbursdagsgave? Jeg trenger noen gode tips og erfaringer. Som dere skjønner har jeg vært trofast ved min Nokia sin side i 3 år, og har derfor ikke oppsøkt informasjon om eventuelle fristelser.

8 kommentarer

Nadia

27.apr.2010 kl.12:01

Jeg er veeeldig fornøyd med Iphonen min :D

Maren

27.apr.2010 kl.12:37

iPhone. Lett :)

Og selvsagt kan du låne bildet, så lenge du linker er alt helt strålende. ;)

Silje

27.apr.2010 kl.12:51

Jeg vurderer å ønske meg HTC legend eller Sony Ericsson Xperia x10 til min bursdag :-) iPhone frister selvfølgelig, men jeg er litt sånn at jeg får litt avsmak hvis veeeldig mange har en ting, hehe ;)

Siv Annette

27.apr.2010 kl.13:41

Jeg kan vel si litt mildt at jeg er en storforbruker av telefoner, min kjære jobber i Netcom, og der får de en telefon hvert år nesten gratis, derfor har jeg hatt litt av et forbruk de siste årene..! Jeg prøvde LG touchtelefon, og det var absolutt ikke meg, jeg klarer ikke touch. Jeg går alltid tilbake til gode gamle Sony Ericsson som jeg aldri har hatt problemer med, akkurat nå har jeg Sony Ericsson T707 og er storfornøyd, så den kan jeg absolutt anbefale :)

AM

27.apr.2010 kl.14:51

I loooove iPhone! Den er fantastisk! Brukervennlig, enkel å ha med å gjøre, pen, morsom ... sa jeg at jeg elsker iPhone? :-D

Ingvild Telle

27.apr.2010 kl.21:15

iPhone!

Du blir kanskje enda mer glad i den....og det kommer fra en som ikke har iPhone. Haha. Jeg bruker Torkjell sin heeeele tiden, og vi vurderer sterkt å legge den til på Facebook som "...is in a relationship with iPhone".

Min møkka-Nokia er også helt på siste vers. Gjett om det blir en iPhone på meg dahhh!

Kule bilder til bloggen kan du óg ta!

Cecilie

27.apr.2010 kl.22:08

Hvis du kjøper deg en HTC så kommer jeg til å kjøre over den med bilen min :P SÅ! Du vet hva jeg synes.. ingen over, ingen ved siden av:)

grommis

28.apr.2010 kl.10:09

Iphone!! :):)

Skriv en ny kommentar

hits