Mine antrekkfavoritter

Jeg har iløpet av min bloggtid lagt ut en del antrekk, og her kommer noen av mine egne favoritter.


Jeg skal nok spare til langt hår igjen, ser jeg ;)
Min helg vil gå til eksamenslesing til merkevarebygging på mandag, og jobbe lørdag. Skal nok greie å kysse litt på Ø også. Hva er dine planer?

8 kommentarer

Reiseglad

07.mai.2010 kl.13:27

Ja du kler langt hår veldig godt :) Mye fint her! Jeg digger alle de fine skjørtene dine! Det aller første bildet er nydelig! Eksamen på onsdag byr nok også på en helg med lesing for meg.. men det er helt greit når man kan koble litt av med god mat og en hærlig kjæreste.

Morbeline

07.mai.2010 kl.14:49

Jeg synes faktisk det aller første var det aller fineste (:

grommis

07.mai.2010 kl.17:14

Der var det mye fint:) Jeg blir så inspirert til å klippe lugg av bildene dine:) Mon tro om det ikke blir det neste uke når frisøren skal besøkes!! Denne helgen bringer masse venner, sol og kos, tror jeg:) Ikke så verst det;P

Glede

07.mai.2010 kl.22:09

Hei på deg en sen fredagskveld! Kanskje ikke så sent, men jeg skal iallefall snart legge meg. I morgen skal vi skrive kontrakt med Nordbohus! Ahhhh! Gleder meg til å begynne. Du er så utrolig kvinnelig - beundrer deg for at du går så mye i skjørt. Jeg liker å gå i skjørt, men finner sjelden skjørt jeg føler meg vel i og i tillegg er det ikke akkurat "skjørteklima" her i Møre og Romsdal - iallefall ikke hele året. Håper du får en flott helg, at sola skinner på deg og at du får smilt masse. Stor klem

TA

08.mai.2010 kl.10:42

Elsker alle skjørtene dine, jeg finner nesten aldri skjørt. Har bare 3 jeg trives i. Favorittene må være bilde nr.4 og 9! Ser ut som du har et par favorittsko? Jeg er enormt glad i mine hvite converse også :) Gog helg, her er det eksamenslesing og kjærestekos.

Myldretid

08.mai.2010 kl.12:19

Tror jeg likte det første best.

Helgen skal jeg bruke på loppemarked, rydde litt og nyte solen!

Henriette

08.mai.2010 kl.18:48

Du e alltid så fin du Katrine! Eg lika spesielt godt den kvite kjolen, dongerijakke, brune bein og blå sko! Herlig kombinasjon! :)

Français fille

20.mai.2010 kl.13:40

Digger stilen din! Kjempe søt rett og slett :)

Skriv en ny kommentar

hits