Update


På vei til jobb lørdag
Jeg er helt kjørt etter en lang helg. Jobbet på lørdag og ellers har jeg sittet konstant med snuta nedi pensum op skrevet notater (og kreativt tankekart). Og sannelig skulle det lønne seg - eksamen i dag gikk nemlig bra :) så nå får jeg bare krysse fingerene om at resulatet blir like bra som følelsen. Enda et skritt nærmere ferdig studieslutt og bachelor i lomma. Akkuart nå ligger jeg rett ut i sofaen etter en tung treningsøkt, som tok kneppen på meg. Tyder på at kroppen trenger søvn og litt avkobling. I morgen skal jeg passe lille Alma før jobb - perfekt avkobling spør du meg :) Ellers ser jeg frem mot lang helg om noen få dager, sammen med min aller beste. En tur hjem til Toten blir det også. HURRA! Har dere noen store planer for langhelgen som kommer?

5 kommentarer

Glede

10.mai.2010 kl.21:06

HER KOMMER LITT POSITIV ENERGi FRA MEG TIL DEG!! Du er flott som alltid. Og tusen takk for sconesoppskrift, den må prøves! Så kjempegodt ut. Og så genialt at man kan legge den på slik med skje, det likte jeg. Er bare kjapt innom. Skal slå av PCen her nå. I morgen er det langhelg!! Hurrahurra! Stor klem

Henriette

10.mai.2010 kl.22:11

Grattis med vel overstått eksamen, du e så fliiiink - så fliiiink :) Kos deg med langhelg, den har du virkelig fortjent. Eg reiser heim til Stryn på onsdag, konfirmasjon til lillebror torsdag og kos med masse slekt og familie resten av helga. Finfint :) God helg <3

Reiseglad

11.mai.2010 kl.01:44

Så morsomt at du hadde det kameraet jeg hadde sett meg ut. Har lest litt tester osv, men det er jo mange som kommer godt ut der. Alltid betryggende å høre med noen som har testet ut kameraet - kanskje valget faller på dette da. Hvordan tenker du i forhold til øyhoppingen - skal du ha med deg kameraet på det eller kan det være for stort? Jeg har jo ikke sett kameraet i virkeligheten.. Litt redd for at det kan bli vanskelig å ha med på interrail, men som du sier bæres det jo på en annen måte - og det er helt sikkert verdt det :) Grattis med vel gjennomført eksamen!!! Deilig følelse!

Ingvild Telle

11.mai.2010 kl.10:45

I helgen, eller det vi si fra og med torsdag skal jeg ikke gjøre annet enn å gå ute i byen. Jeg har siste eksamen fredag neste uke og trenger ikke lese på den mer enn fire dager før. Dææilig!

Høres koselig ut å passe småbarn. Jeg gleder meg kjempemye til å komme hjem til kusinene mine og mine venniners barn. Jippi!

Linn

11.mai.2010 kl.21:43

hei:) hvor har du kjøpt dongeri jakken din? fin.

Skriv en ny kommentar

hits