Fin venn og monki

I dag har jeg vært hos blodbanken, og om en måned skal jeg gi blod for første gang. Er du blodgiver? Deretter dro jeg til kiropraktor for å knekke opp stive eksamensskuldre- og nakke. Det var helt klart nødvendig, og godt.
Og ikke nok med det, men jeg har også fått til en kjempe fin iskaffedate med nydelige Mari, som det alltid er like koselig å være med. Bittelitt kjølig sol fikk vi også i kinnene, før vi trasket en snartur innom Monki. Makan, nå har de mye fint! den som hadde vært sillionær. Godt vi har øyer som kan nyte slikt snadder.Den 20.mai skal Monki ha innvielsesdest før nyåpningen i Karl Johan, samtidig med Weekday. Tror sannelig jeg skal ta meg en tur innom, det var sprudlende sist gang. Flere som skal?

Hipp hurra, for at det er helligdag i morgen, og da en dobbelt hurra for en kjæreste som kommer hjem allerede i dag! Hurra hurra! :)

6 kommentarer

Myldretid

12.mai.2010 kl.18:52

Hurra for fin dag!

Jeg er også blodgiver, men jeg har ikke fått gi blod enda. Hver gang avtalen min nærmer seg skjer det et eller annet, bihulebetennelse, neglrotsbetennelse og så videre... Men nå, neste uke, da skal jeg endelig gi blod:)

Siv Annette

12.mai.2010 kl.19:18

Jeg er godkjent blodgiver, men får ikke lov til å gi blod siden jeg har noe trøbbel med magen :( Jeg synes det er dumt, men det er jo bra at de tar alle forhåndsregler..! Jeg kunne også tenkt meg å knekkes opp litt, kiropraktor er absolutt ikke dumt! :) Jeg har aldri vært innom Monki, men ser jo på bildene at jeg må besøke butikken så fort jeg har mulighet :)

Håper kvelden din blir fin :)

Nadia

12.mai.2010 kl.23:34

Skal vi dra sammen? :)

nina

13.mai.2010 kl.13:36

:)

13.mai.2010 kl.14:47

Jeg elsker deg, savner deg, trenger deg og GLEDER meg til å se deg igjen!! Snart, snart, snart... jeg teller dager. ta vare på deg selv så lenge:)

Sara Strand

24.mai.2010 kl.13:26

Beklager sent svar her, men bedre sent enn aldri ;) Jo, man kan ha det på overarmen også. Det er utrolig kult! Foreløbig har jeg bare brukt det som et vanlig armbånd ;)

Var du der? Hadde utrolig lyst!!

Skriv en ny kommentar

hits